skip to main
|
skip to sidebar
RECEPTSKATTEN
söndag 8 februari 2009
Semmeltips
Jag brukar blanda lite av innehållet i bullen med mandelmassa och grädde när jag gör semlor. En sak som höjer smaken litet extra på semlan är att blanda i lite vaniljsocker i grädden innan den vispas.
Det blir jättegott!
1 kommentar:
Anonym
12 februari 2009 kl. 22:42
åh hå hå, vad goda dom ser ut!!/ jen
Svara
Radera
Svar
Svara
Lägg till kommentar
Läs in mer...
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Rubriker
Bakverk
(1)
Bröd
(8)
Brödbakets förberedelser
(7)
Efterrätter
(2)
Fisk
(2)
Frukost
(2)
Förrätter
(1)
Hänt i köket
(4)
Marmelad
(2)
Pajer
(1)
Röror (varma) till ris eller pasta
(2)
Skaldjur
(1)
Smoothies
(2)
Smörgåsar
(1)
Såser
(1)
Tårtor
(1)
Ugnslådor
(2)
Varma mackor
(1)
Bloggintresserade
åh hå hå, vad goda dom ser ut!!/ jen
SvaraRadera