(2-3 personer)
Serveras på sallad som liten förrätt, eller i baguette eller på bröd.
Ingredienser:
3 msk Turkisk Yoghurt
2 msk Majonnaise
lite Vitpeppar
1,5 dl skalade Räkor
lite finhackad Rödlök
2 kokta tärnade Ägg
2 tsk Stenbitsrom
Förslag på förrätt:
-Smöra rostat bröd och lägg rikligt med sallad uppepå.
-Lägg en redig klick med hemgjord räksallad ovanpå.
-En klick stenbitsrom ovanpå det.
-Klipp lite stjälkar från luftlök eller gräslök över förrätten.
-Lägg en kvist färsk timjan överst.
Receptets historia:
Provar mig fprtfarande fram för att hitta den ultimata räksalladen. Jag tycker att turkisk yoghurt gör att det smakar fräscht och kombinationen med sallad fräshar också till det hela. Förrättsvarianten är perfekt om man är superhungrig och huvudrätten tar lång tid på sig att bli klar.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
ljuvlig blogg! Glad midsommar:)
SvaraRaderaTackar Chili och erica! Det var roligt att höra! Jag har inte skrivit på länge nu, men har hittat lite nya härliga skapelser för gommen. De kommer inom snar framtid!
SvaraRaderaSockerblommor låter spännande! Det skall jag kolla upp! Hej svejs!